Hammaslääkäri

Torstai 26.04.2018

Ihmiset

2.4.2018
Hammaslääkärijärjestöjen tutkimusapuraha on tukenut monia suomalaisia hammaslääketieteen huippututkijoita ja luotto-opettajia heidän uransa alkuvaiheissa. Järjestöt yhteistyökumppaneineen jakoivat tänäkin vuonna tukea lähes 40 tutkijalle, jotta tutkimus ja opetus jatkuisivat laadukkaina myös tulevina vuosikymmeninä.
26.3.2018
Planmecan perustaja ja pääomistaja Heikki Kyöstilä on edelleen mukana aktiivisesti yhtiön toiminnassa. Hammaslääkäreitä hän pitää parhaana mahdollisena asiakaskuntana.
Luennoitsijana Petri Hippi ei pysy puhujanpöntössä, vaan mielellään kävelee ja liikehtii ympäri salia. (Kuva: Tiina Lautala)
8.3.2018
Petri Hippi sanoo olevansa ”se tylsä tyyppi”, joka jo opiskeluaikoina puhui juhlissakin vain hampaista. Hänen luennoillaan ei kuitenkaan palautteen mukaan käy aika pitkäksi – Hippi esiintyy selkokielisesti ja liittää kliinisesti merkittäviä asioita toisiinsa laajalla kulmalla.
16.2.2018
Australialaisklinikalla voi maksaa dentacoineilla, hammaskeijun ikiomalla virtuaalirahalla. Kokeilu on ensimmäinen maailmassa.
14.2.2018
Vladimir Heiskanen opiskelee vasta kolmatta vuotta hammaslääketiedettä, mutta on perehtynyt tiedemaailmaan jo vuosia. Hän julkaisee suosittua terveysaiheista blogia ja on kiinnostunut muun muassa punavalosta hoitomuotona.
1.2.2018
Sote-uudistus vaikuttaa jokaisen hammaslääkärin työhön ja suun terveydenhuollon palveluihin. Siksi Hammaslääkäriliitto järjestää yhteistyössä paikallisosastojensa kanssa Paikan päälle -kenttäkierroksen vuosien 2018–2019 aikana. Kierros polkaistiin käyntiin 24.1. Helsingissä.