Hammaslääkäri

Torstai 24.09.2020

Hammaslääkäriliitto

Man borde gå till tandläkaren

Vinnaren i ett populärt underhållningsprogram – en ung man som inte var speciellt förmögen – vann några tiotal tusen euro i det sista avsnittet. Vad skulle han använda pengarna till, nu när han har fått dem? Man borde gå till tandläkaren.

Hammaslääkäriin pitäis päästä

Suositun viihdeohjelman voittaja – ehkä pikemmin vähävarainen kuin varoissaan oleva nuorukainen – saa viimeisessä jaksossa palkinnoksi kymmeniätuhansia euroja. Mihin hän käyttää rahaa, kun sitä nyt on?  

– Hammaslääkäriin pitäis päästä.

Edunvalvontaa kriisissä

On ollut suorastaan riipaisevaa keskustella kollegoiden kanssa, jotka vaativassa ja vastuullisessa ammatissa joutuvat epävarmuudessa ja vajavaisella tiedolla muokkaamaan toimintaansa ja tekemään vaikeita ratkaisuja, kirjoittaa Hammaslääkäriliiton varatoiminnanjohtaja Anja Eerola.

Helmikuun lopussa lähetin ensimmäisen viestin Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle kysyäkseni, onko hammaslääkärin vastaanotoille laadittu toimintaohjeita maailmalla leviävän uuden tartuntataudin varalle. Silloin ohjeita ei vielä ollut. Sen jälkeen pandemia on iskenyt voimalla ja pistänyt polvilleen meidät kaikki, yksilöt, organisaatiot ja valtiot.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Hammaslääkäriliitto