Hammaslääkäri

Sunnuntai 31.05.2020

Hyvä hammaslääkäriesimies -kunniamaininta Marja Noposelle

marja_noponen.jpg

Hyvä hammaslääkäriesimies -kunniamaininta jaettiin ylihammaslääkäri Marja Noposelle Hammaslääkäripäivien avajaisissa 22.11.2018. Kuva: Ismo Henttonen

Hammaslääkäriliitto myönsi Hyvä hammaslääkäriesimies -kunniamaininnan Pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen suun erikoishoidon yksikön ylihammaslääkäri, HLT, EHL Marja Noposelle.
Tätä ennen hän työskenteli esimiehenä Helsingin suun erikoishoidon yksikössä, josta toiminta laajentui kattamaan useita pääkaupunkiseudun kaupunkeja.

Noponen vastaa alueen erikoishammaslääkäripalveluja tuottavan sekä erikoistumiskoulutusta järjestävän organisaation johtamisesta ja toimii 35 hammaslääkärin esimiehenä.

Noponen on onnistunut hyvin asiantuntijaorganisaation johtamisessa ja sen kehittämisessä yhdessä osaavan henkilöstön kanssa, vaikka potilaiden kasvavan hoidon tarpeen sovittaminen yhteen käytettävissä olevien resurssien kanssa onkin haastavaa. Esimiehenä hän on rakentanut myönteistä, kannustavaa ja kehittävää ilmapiiriä työyhteisössä.

Ehdotuksessa korostettiin, että Marja Noposen johtamis- ja esimiestyö tukee henkilöstön mahdollisuuksia tehdä osaamistaan vastaavaa työtä, mukavassa työyhteisössä ja hyvien kollegojen tuella, potilaiden parhaaksi.

Hyvä hammaslääkäriesimies -kunniamaininta myönnetään johtamis- ja esimiestyössä ansioituneelle hammaslääkärijohtajalle. Kunniamaininnan tavoitteena on nostaa esille hyvän esimiestyön merkitystä ja hammaslääkäriesimiehen tekemää tärkeää työtä.