Hammaslääkäri

Keskiviikko 07.12.2022

Hammaslääkärilehti hakee uutta päätoimittajaa

Suomen Hammaslääkärilehti etsii uutta päätoimittajaa Annariitta Kottosen siirtyessä toisiin tehtäviin.

Hammaslääkärilehden päätoimittaja johtaa lehden kokenutta ja ammattitaitoista toimitustiimiä Suomen Hammaslääkäriliiton toimistolla. Lehden tieteellisestä sisällöstä vastaa Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia, jonka kanssa päätoimittaja toimii tiiviissä yhteistyössä.

Päätoimittaja vastaa Suomen Hammaslääkärilehden sisällöstä, lehden journalistisen ja tuotantoprosessin johtamisesta, lehden kehittämisestä ja budjetista. Päätoimittajan odotetaan myös itse kirjoittavan lehteen.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Paikkaan haetaan suunterveydenhuollosta kiinnostunutta asiantuntijaa, jolla on myös journalistista kokemusta ja viestinnällistä näkemystä. Hammaslääketieteen tutkinto ja esimieskokemus lasketaan eduiksi.

Päätoimittajalle tarjotaan näköalapaikka Suomen hammaslääkärikentälle, arvostetun liiton vahva tuki, vastuu ja vapaus luetun ja pidetyn lehden kehittämiseen sekä kilpailukykyinen palkka. Tehtävä on täysipäiväinen. Työsuhde voi alkaa pian vuoden vaihteen jälkeen tai sopimuksen mukaan myöhemminkin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi pe 29.11.2019 klo 17.00 mennessä osoitteeseen paatoimittajahaku@hammaslaakariliitto.fi. Liitä mukaan CV, kontaktit relevanteille suosittelijoille, näyte julkaistusta kirjoituksestasi sekä hakemus, jossa kuvaat oman näkemyksesi Suomen Hammaslääkärilehden kehittämiseksi. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Tiedusteluihin vastaa Hammaslääkäriliiton varatoiminnanjohtaja Anja Eerola: p. 050 540 7289, sähköposti anja.eerola@hammaslaakariliitto.fi.

Suomen Hammaslääkärilehti

Hammaslääkärilehti on Suomen Hammaslääkäriliiton julkaisema ammatti- ja tiedelehti, joka ilmestyy 14 kertaa vuodessa. Suomen ainoa hammaslääketieteellinen julkaisu tarjoaa tutkittua tietoa Suomessa toimivien hammaslääkärien tarpeisiin.