Hammaslääkäri

Tiistai 29.09.2020

Ihmiset

26.6.2020
Työelämän kuormittaviin asentoihin etsitään apua ulkoisesta tukirangasta. Oulussa koekaniineiksi on rekrytoitu lääketieteen opiskelijoita, jotka vievät lihakset äärirajoille metronomin tahdissa.
25.6.2020
Hammaslääkäriliiton valtuuston kevätkokous pidettiin 11.6.2020. Poikkeusoloissa kokous järjestettiin tavanomaisesta poiketen lyhyenä iltakokouksena ja etänä.
29.5.2020
Hammaslääketieteen opiskelija Roosa Mononen esittelee tuhansille seuraajilleen verkossa monipuolisesti elämäänsä aina treenivinkeistä kaviteetin poraamiseen fantom-potilaalle.
(Kuva: iStockphoto)
29.5.2020
Tämän vuoden alussa, kun lentokentät vielä täyttyivät matkaajista, myös muuan lääkäri nousi koneeseen potilaansa kanssa. Kohtaamisesta lähtöportilla syntyi haastattelu, jossa hän kertoo, kuinka leukamurtumapotilas lennätetään turvallisesti kotimaahansa jatkohoitoon. Miten matkustaa potilas, joka ei tarvitse ambulanssilentoa, mutta on liian kipeä matkustaakseen yksinään?
29.5.2020
Lähtisinkö ehdolle liiton valtuuston vaaliin? Juuri nyt on oikea aika laittaa ajatus hautumaan, päätöksenteon hetki koittaa kesän jälkeen. Lehti kysyi kahdelta nykyiseltä valtuutetulta, miten ennakko-odotukset ja arki kohtasivat.
(Kuva: Juha Korhonen)
19.5.2020
Tuomas Lähteenoja on kiertänyt keikoilla ympäri maapalloa ja tehnyt yhteisen kappaleen konemusiikin supertähden kanssa. Nyt hän urakoi sekä musiikin että hammaslääkäriopintojen parissa.