Hammaslääkäri

torsdag 29.10.2020

Hammaslääkäriliitto

21.10.2020 klo 14:15
– Ei juurikaan pieleen voi mennä! Eikä tarvitse pelätä, että tarvitaan erityisiä tietoteknisiä taitoja, raportoi kotkalainen hammaslääkäri Päivi Vatanen sähköisen vaalin äänestyskokemuksestaan. Liiton valtuuston vaali järjestetään sähköisenä nyt ensimmäisen kerran.

Elvytysrahaa ohjattava myös suun terveydenhuoltoon

Hammaslääkäriliiton keskeiset vaikuttamisviestit on jälleen koottu ja julkistettu. Kerta ei ole ensimmäinen, toinen eikä kolmaskaan.

Tuoreessa koosteessa ei ole meille hammaslääkäreille uutta. Viestit on kuitenkin taas sanoitettu vähän toisin ja painotuksia muutettu syksyn ja talven tärkeisiin etappeihin: hallituksen budjettiriiheen ja sote-uudistuksen 25.9. päättyvään lausuntokierrokseen ja sen jälkeiseen jatkovalmisteluun.

Man borde gå till tandläkaren

Vinnaren i ett populärt underhållningsprogram – en ung man som inte var speciellt förmögen – vann några tiotal tusen euro i det sista avsnittet. Vad skulle han använda pengarna till, nu när han har fått dem? Man borde gå till tandläkaren.

Hammaslääkäriin pitäis päästä

Suositun viihdeohjelman voittaja – ehkä pikemmin vähävarainen kuin varoissaan oleva nuorukainen – saa viimeisessä jaksossa palkinnoksi kymmeniätuhansia euroja. Mihin hän käyttää rahaa, kun sitä nyt on?  

– Hammaslääkäriin pitäis päästä.

Sidor

Prenumerera på RSS - Hammaslääkäriliitto